Yeah baby, I’m back!

Yeah baby, I’m back!

Takto pred rokom som si privykala na svoju novú funkciu matky. Všetky úlohy spojené s prípravou TEDxBratislava som rozdala medzi ostatných členov tímu a len veľmi zďaleka som sledovala dianie okolo organizácie a narastajúcu paniku spojenú najmä so zmenou priestorov a zdvojnásobením kapacity účastníkov. Kontrolu emailov som vypustila, stratila som prehľad o rečníkoch a moju myseľ okupovali hlavne plienky, či nočné poruchy spánku mojej ratolesti.

V deň konania TEDxBratislava bolo veľmi príjemné sa za krásneho slnečného počasia prejsť s rodinkou do divadla, porozdávať úsmevy na všetky strany a odjesť trošku z obeda (áno, aj vďaka nám bolo toho jedla pomenej, mea culpa :-). Ale celé to bolo pre mňa príliš pokojné.

Včera som si po celom dni otvorila počítač a našla som si od tímu vyše štyridsať emailov. Na Skype svietilo 156 správ. Pred pár dňami sa spustili registrácie a s napätím sledujeme, ako číslo prihlásených pomaličky stúpa. Mašina TEDxBratislava sa rozbehla a už ju nie je možné zastaviť. Začínam cítiť staré známe vrnenie v celom tele. Tím vášnivo diskutuje o každom mene, výmeny názorov sa vyostrujú, stretnutia sa zhusťujú, vládne príjemný ruch. A ja si stále viac uvedomujem, ako veľmi mi toto chýbalo.

Yeah baby, I’m back!